Hvem er vi?

Din pålidelige opbevaringsløsning i Næstved og Vordingborg

Velkommen til Billigtlager, hvor vi tilbyder rene og tørre rum, omhyggelig 24/7 overvågning og adgang døgnet rundt til dine lagerrum, dag og nat. Vores rejse begyndte som et lokalt par i Næstved, som selv stod i en situation, hvor vi havde brug for mere lagerplads til de mange ting, livet bragte med sig.

Gennem årene har vi oplevet et voksende behov for ekstra opbevaring – fra flytterod til plads til børnenes legetøj og arvestykker. Vi stod selv over for udfordringen med at finde et tilgængeligt og prisvenligt lagerhotel, som ikke gik på kompromis med sikkerhed og kvalitet. Det blev startskuddet til Billigtlager, hvor vi har skabt en opbevaringsløsning, der forener pris, sikkerhed og fleksibilitet.

Vi forstår vigtigheden af personlig betjening, og vores kundesupport afspejler dette engagement, da du altid har direkte kontakt med ejeren. Hos Billigtlager ønsker vi at være dit foretrukne valg til opbevaring i Næstved og Vordingborg. Et sted hvor du kan føle dig sikker og støttet gennem hele processen.

Vi har skabt en online platform, så du nemt kan leje lagerrum på en af vores adresser i enten Næstved eller Vordingborg. Ved at gå ind på vores hjemmeside, kan du finde det rum, som passer lige netop dit behov. Processen er simpel – og skulle du have behov for hjælp, kan du altid kontakte os på telefon eller mail.

Vi tror på at gøre opbevaringsoplevelsen så problemfri som muligt. Derfor vil vi meget gerne høre om din oplevelse. Både ris og ros er velkommen.
Klik HER for at starte din anmeldelse.

Vælg Billigtlager for en opbevaringsløsning, der er sikker, bekvem og tilpasset til dit liv. Vi glæder os til at være en del af din historie og give dig pladsen, du har brug for, for at leve et organiseret og rummeligt liv.

Baggrund

Billigtlager blev grundlagt i 2020 og åbnede det første lagerhotel i 2021 i Næstved. Siden da har vi etableret et lagerhotel i Vordingborg i 2023. Vi bestræber os hele tiden på at følge udviklingen og komme med nye tiltag til glæde for vores kunder. Selvom vores koncept er selvbetjening, føler vi det stadig som vores fornemmeste og vigtigste opgave at servicere og hjælpe vores kunder, så har du ideer til forbedringer, lytter vi.