Fordele hos Billigtlager

I en verden hvor plads stadig bliver en mere værdifuld ressource, tilbyder Billigtlager en enkel og prisvenlig løsning til dine opbevaringsbehov.
Vi forstår, at frihed og fleksibilitet er afgørende, og vi har skræddersyet vores tjenester til at matche din livsstil.

En lokal og central opbevaringsløsning med mange fordele hos Billigtlager.

Ingen Binding, kun fleksibilitet

Hos Billigtlager er der ingen lange bindingsperioder. Du betaler nemlig måneden forud for hver d. 1. i måneden, og hvis du tømmer dit rum og opsiger din lejeaftale inden d. 1 i den næstkommende måned, er lejeaftalen opsagt samme dag.
Vores mål er at give dig fuld kontrol over din opbevaring med mulighed for at leje måned til måned.
Vi har ingen skjulte gebyrer, så du kan nyde godt af vores service uden bekymringer.

Du kan læse mere under vores lejebetingelser.

Selvbetjeningslager

Du har adgang til dit lagerrum 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage, 365 dage om året. Vi har installeret porte og døre, som er forbundet til en SMS-central. Du skal derfor blot sende en SMS for at få adgang til lagerhotellet, også selvom du ikke er kunde og blot ønsker at besigtige lageret før du booker.
Der er flere oplysninger om dette, når du ankommer til vores lager. Du finder disse oplysninger ved indgangene, hvor skilte er opsat. Her er oplysninger angivet i forhold til, hvilket telefonnummer du skal skrive til og med hvilken tekst for at åbne og lukke.

Kvalitet til konkurrencedygtige priser

Billigtlager er stolte af at kunne tilbyde opbevaring i høj kvalitet til priser, der er overkommelige for alle.
Vores prisstruktur er gennemsigtig, og du betaler kun for den plads, du har brug for.

Skabt til lokalsamfundet

Vores facilitetsplacering i Næstved og Vordingborg er nøje udvalgte og let tilgængelige, hvilket gør det nemt for vores kunder at bruge vores tjenester.

I Næstved ligger vores moderne lagerhotel på Militærsvinget 8A, 4700 Næstved. Denne placering er central, lige ved siden af ringvejen og mellem Næstved Storcenter og Næstved midtby.

I Vordingborg ligger vores moderne lagerhotel på Vindrosen 2, 4760 Vordingborg. Skal du fx ud at handle i Harald Nyborg, Jem & fix eller Jysk i Vordingborg, så ligger vores lagerhotel bekvemt i dit nærområde.

Den bedste service

Du har altid mulighed for at kontakte vores kundeservice på info@billigtlager.dk, hvor vi vil gøre vores absolut bedste for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den bedste opbevaringsløsning.
Alle vores faciliteter er klimastyrede, så dine ejendele er beskyttet mod fugt og kulde.

Derfor er Billigtlager den perfekte løsning for dig

Billigtlager er mere end bare et opbevaringssted; det er en service skabt for at give dig ro i sindet. Uanset om du står midt i en flytning, renovering, har brug for at frigøre plads i hjemmet, eller bare søger et sikkert sted til dine ejendele, er Billigtlager her for dig. Vi har kvalitets kundeservice, der hurtigt besvarer dine forespørgsler, 24/7 adgang til alle vores lagerhoteller, klimakontrol der sørger for klimasikre rum og 24/7 overvågning, så du altid kan have ro i sindet, når du er kunde hos os.

Der er altså mange fordele hos Billigtlager.
En lokal virksomhed, der arbejder for at skabe de bedste rammer og vilkår.

Besøg vores hjemmeside for at lære mere, og lad os hjælpe dig med at finde den ideelle opbevaringsløsning i dag.

Direkte link til vores ledige lagerrum i Næstved

Direkte link til vores ledige lagerrum i Vordingborg